Buss 155
Utstyr
  • Canon EOS M6
  • EF70-300mm f/4-5.6L IS USM
  • Brennvidde160.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger57
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1169358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind H.
Har dessverre litt annet å gjøre i dag enn å sitte her og skrive bildekommentarer, men dette var et fantastisk skue, Hans Petter, så jeg holder på litt til:) Lille Norge i et nøtteskall eller i en enkelt eksponering. Hav, fjell og naturstridig kommunikasjon. Perfeksjon på alle måter, gedigne dimensjoner, balansert komposisjon i en helt fantastisk koloritt. Meget bra observert, fotografert og dokumentert!

Øyvind
Helge A.
Ettersom vi ser en bru her må vi anta at det dreier seg om deler av et øyrike. Men bruk av telelinse gjør at det blir forvirrende likevel. For brua knytter Skjervøy og Kågen sammen. Og for å komme til Kågen må man først gjennom en undersjøisk tunnel, hvor der pågikk arbeid sist jeg var der. Men øyene på bildet er Laukøya og ikke minst Arnøya. Fjellene her er helt oppi 1170 meter iflg kartet mitt. Og stien dit opp går gjennom det magiske landskapet på bildet(?)
Ingvald Bright N.
Her har du fått de hele på et fat. Et flott skue der man får tid fil å tenke seg om. Flott . Ingvald
Hans Rich. A.
Litt av ei bro og med en spektakulær fjellheim i fint lys i bakgrunnen. Bussen blir liten i denne sammenhengen.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Det urbane og menneskeskapte, bussen, i sterk kontrast til det menneskeskapte, den mektige naturen i bakkant. Et spennende bilde!


Arild
Åge M.
Bare herlig! Tidligere kommentarer tilsluttet.
Hans Petter S.
Takker for alle kommentarene, det var inspirerende!
@Helge: Alt du skriver stemmer; Det er Skattørsundet bru (Skjervøybrua) vi ser med Arnøyhøgda (1170moh) og litt av Laukøya i bakgrunn! Med telelinse er det kanskje litt vanskeligere å få det store overblikket, men jeg liker noen ganger å bruke den for å fremheve landskap og dimensjoner. Jeg tenker at det som kanskje blir litt forvirrende her er hvor jeg står og tar bildet; det er faktisk på Kågen, nærmere bestemt Simavåg. Vi ser ikke hele broa, men den har Kågen på venstre side og Skjervøy på høyre side, noe du sikkert har oversikt over! Anbefaler deg å ta turen til Simavåg, masse fugleliv der + mulighet til landskapsbilder! Tunnelarbeidet er også forlengst avsluttet:) Takk for en grundig kommentar!
Walter S.
Mektig natur!
Et bilde som straks kan henges på veggen med sin unike komposisjon av et noe unikt motiv. At både sjøen og broen er så vannrett gir kudos til fotografen, men også til objektivet!
:o)
Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Tusen takk Walter! Dette er et objektiv jeg er meget godt fornøyd med ja!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu